Mistrovství České republiky dorostenců

V termínu 19.3.-22.3.2022 se na kurtech Tenisového klubu DEZA Valašské Meziříčí odehrálo halové mistrovství České republiky v kategorii dorostenců. Po odhlášení několika nejlepších hráčů byl nakonec nejvýše nasazeným hráčem Ondřej Kratochvíl (TK PRECHEZA Přerov), který však svou pozici nepotvrdil a prohrál hned v prvním kole. Ve finále se utkali druhý nasazený Lukáš Janoušek (TK Slavia Plzeň) a Jan Kumstát (TK AGROFERT Prostějov), který patřil mezi nejmladší hráče celého mistrovství. Z titulu HMČR dorostenců se po napínavém finálovém souboji radoval Lukáš Janoušek (7:6 (6), 6:3). Na třetím místě se umístili Tomáš Zlatohlávek (I.ČLTK Praha) a Jan Kusý (LTC Modřany 2005).

Ve čtyřhře se z vítězství radovala dvojice Klimas-Kumstát, kteří ve finále porazili dvojici Kučera-Kusý (7:5, 6:2). Na třetím místě skončily dvojice Fáček-Vlček a Kratochvíl-Nápravník.

Děkujeme všem hráčům za krásný tenis po celé čtyři dny. Za hladký průběh celého halového mistrovství České republiky bychom chtěli poděkovat vrchnímu rozhodčímu Josefovi Vlkovi, vedení turnaje Dušanovi Křesalovi, doktorce MUDr. Haně berdychové a také všem umpirovým rozhodčím: Přemysl Dokoupil, Michal Mauler, Ladislav Hustý, Matěj Kubín, Jakub Mikulák a Tomáš Tajdus. O pohodlí hráčů se po celý turnaj staraly Žaneta Pavelková a Martina Mičolová. Všechna utkání byly k vidění živě díky přenosům Vista Sport.

Poděkování patří také dlouhodobým partnerům a podporovatelům Tenisového klubu DEZA Valašské Meziříčí, kterými jsou společnost DEZA, a.s. a město Valašské Meziříčí.

Výsledky turnaje:

https://cztenis.cz/turnaj/306700/sezona/Z2122/vysledky

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram